Julekalender

“Å jul med din glede, og gratis ting, vi ønsker deg alle velkommen…” – Eller, det er i hvert fall sånn sangen kanskje burde gå.

Mange gode tilbud før jul

Førjulstiden er den perfekte tiden for å surfe nettet etter gode tilbud og konkurranser. I jakt på stadig høyere omsetning så er det en vill krig om kundenes gunst når de skal handle julegaver. Nettbutikkene bugner derfor over av tilbud, og ikke minst julekalendere, for å lokke kundene til seg.Julekalendere kan by på enten rabatterte varer og tjenester, eller rett og slett gratis ting du kan vinne. Dette kan være alt fra gavekort, flybilletter, elektronikk eller klær. Det eneste man trenger å gjøre er stort sett å melde seg på. Noen krever at man melder seg inn i en kundeklubb, men for det meste så er dette ikke nødvendig. Dersom du må melde deg på nyhetsbrev eller lignende for å delta, så er det bare å opprette en separat e-postadresse for dette, så slipper du å få innboksen full av disse e-postene resten av året.

Vant du ikke? Prøv igjen!

Det som er viktig å huske, er at selv om man ikke vinner noe på første forsøk, så vet man aldri når flaksen snur, og plutselig så er det du som vinner. Jo flere julekalendere du melder på, jo større sjanse har du til å stikke av med gevinsten. Du må også huske å melde deg på hver dag frem til jul, slik at du har 24 sjanser til å vinne i hele desembermåneden, på hvert eneste nettsted du har registrert deg på. Og skulle du ikke ha hellet med deg, så har du uansett ikke tapt noe, bortsett fra den tiden det tok deg å delta.